Οι διακοπές τελειώνουν αλλά όχι και η φροντίδα του Ford σας. Κλείστε έως 30/09 on line ραντεβού (με τον κωδικό ford10) στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας Γραμμή Ξάνθης και απολαύστε μια σειρά δωρεάν ελέγχων.
https://www.ford.gr/owner/my-vehicle/book-a-service#/vehicle-step?dc=160AA&parsed=%5Bobject%20Object%5D

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΑ

Το Ford Assistance αποτελεί πρόγραμμα οδικής βοήθειας, επισκευής ή/και περισυλλογής, που σας βοηθά εντός ή και εκτός Ελλάδας (ισχύουν περιορισμοί) 24 ώρες την ημέρα,7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Σε κάθε καινούργιο Επιβατικό και Επαγγελματικό όχημα Ford παρέχεται δωρεάν οδική βοήθεια διάρκειας μέχρι το πρώτο προγραμματισμένο σέρβις (όπως ορίζεται από τον κατασκευαστή).

Τρόπος λειτουργίας

Σε περίπτωση που το όχημά σας ακινητοποιηθεί, απλώς τηλεφωνήστε στην οδική βοήθεια Ford, η οποία θα στείλει κάποιον στο σημείο που βρίσκεστε, το συντομότερο δυνατόν.

 

 

Το Ford σας είναι σε καλά χέρια!
Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας, βοηθούν να διατηρείτε το Ford σας σε άριστη κατάσταση και ασφαλές στην οδήγηση, διατηρώντας ταυτόχρονα την αξία μεταπώλησής του. Μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα έχετε άριστη σχέση ποιότητας-τιμής και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας από ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν το όχημά σας μέσα-έξω.

Η σωστή συντήρηση για να πηγαίνει το Ford σας πιο μακριά. Πρέπει να κάνετε σέρβις στο Ford σας είτε στα χιλιόμετρα που υποδεικνύονται, είτε σε χρονική βάση (όποιο είναι πρώτο), για να είναι σε άριστη κατάσταση.

Ελέγξτε τα μεσοδιαστήματα συντήρησης του αυτοκινήτου σας

Η συντήρηση του Ford σας σε τακτική βάση, συμβάλλει ώστε τα μικρά προβλήματα να μην γίνουν μεγάλα, ακριβά προβλήματα.

Συντήρηση Ford υψηλής ποιότητας σημαίνει:

Μεγαλύτερη σιγουριά.
Διατήρηση της αξίας μεταπώλησης.
Μπορείτε να περιμένετε:

Πολύ ανταγωνιστικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών.
Βολικά ραντεβού.
Λεπτομερή εξήγηση του τιμολογίου και των υπηρεσιών που παρασχέθηκαν, καθώς και προσυμφωνημένη, με ακρίβεια, τιμή.
Ο Έμπορος/Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Ford θα εξετάσει επίσης το αυτοκίνητο μαζί σας, περπατώντας γύρω από αυτό εάν θέλετε, για να επιβεβαιώσει τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα στη Ford Γραμμή Ξάνθης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Η διαδικασία είναι απλή!
1.Επιλέξτε το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, βάζοντας τον αριθμό πλαισίου
2.Καταχωρείστε τα διανυθέντα χιλιόμετρα του οχήματός
3.Διαλέξτε την υπηρεσία που επιθυμείτε
4.Βρείτε την ημέρα και ώρα που σας βολεύει
Με την χρήση του ηλεκτρονικού ραντεβού έχετε έκπτωση 10€ με τον κωδικό 𝐟𝐨𝐫𝐝𝟏𝟎 για την συγκεκριμένη διέλευση!

 

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΕ ΕΒΡΟ–ΡΟΔΟΠΗ-ΚΑΒΑΛΑ–ΔΡΑΜΑ & ΞΑΝΘΗ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ Η Ford ΓΡΑΜΜΗ ΞΑΝΘΗ.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ:Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

 

 

Η παρατεταμένη ακινησία του Ford σας λόγω των συνθηκών, ίσως επιφέρει αποφόρτιση της μπαταρίας του. Έτσι, μπορεί να μην είναι σε θέση να εκκινήσει όταν το χρειαστείτε, ή ακόμα να επηρεάζεται η λειτουργία κάποιων συστημάτων του (start & stop) Επισκεφθείτε τώρα το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο μας Ford Γραμμή Ξάνθη κλείνοντας προηγουμένως ραντεβού στο 25410-72260 για να ελέγξουμε και να φορτίσουμε δωρεάν την μπαταρία του οχήματός σας.

Οι συνθήκες αλλάζουν, το Ford σας πρέπει να είναι όμως πάντα σε φόρμα

Προσθήκη επικεφαλίδας

Είμαι μια παράγραφος. Κάντε κλικ εδώ για να προσθέσετε το δικό σας περιεχόμενο και να με επεξεργαστείτε. Είμαι ένα καλό μέρος για να πείτε την ιστορία σας και να μάθουν οι επισκέπτες σας περισσότερα για σας.