ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΕ ΕΒΡΟ–ΡΟΔΟΠΗ-ΚΑΒΑΛΑ–ΔΡΑΜΑ & ΞΑΝΘΗ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ Η Ford ΓΡΑΜΜΗ ΞΑΝΘΗ.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ:Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

Αγαπητέ πελάτη 

 Κατόπιν διευκρίνισης που λάβαμε από τη Γ.Γ.Π.Π. ενημερώνουμε τους οδηγούς και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ότι η μετάβαση από και προς τα συνεργεία θεωρείται μετάβαση σε «κατάστημα πρώτης ανάγκης» και συνεπώς επιτρέπεται.

 

 Λαμβάνοντας υπόψιν τα ισχύοντα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας πολιτών σε όλη την επικράτεια, σας προτείνουμε τους κάτωθι δύο τρόπους για να μετακινηθείτε στο κατάστημά μας:

1) Συμπληρώνοντας το έντυπο «βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης πολιτών», σημειώνοντας ως λόγο μετακίνησης το β2.

2) Στέλνοντας sms στο 13033 με λόγο μετακίνησης την επιλογή 2.

Παρακαλούμε οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας και το  Δελτίο τύπου για να το δείξετε στην τροχαία σε περίπτωση που ζητηθεί (ζητήστε απο το κατάστημά μας).

 Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η Ford ΓΡΑΜΜΗ ΞΑΝΘΗ λαμβάνει μέτρα και προφυλάξεις για την προστασία και ασφάλεια πελατών και εργαζομένων, με σκοπό όλοι οι πελάτες και κάτοχοι ενός οχήματος Ford να μπορούν να το διατηρούν σε άψογη κατάσταση.

 Είμαστε στη διάθεσή σας και σας ενημερώνουμε ότι στο κατάστημα μας διαθέτουμε αντισηπτικά και υγρά μαντιλάκια με αντισηπτικό. Ο χώρος μας σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ακολουθούμε, απολυμαίνετε καθημερινά .

  ☎️Τηλέφωνα επικοινωνίας/ραντεβού 2541072260-2541073282 

Σας ευχαριστούμε